Top 5 Klassieke Volvo’s

Jullie gaan trouwen, alvast gefeliciteerd! Maar voor de trouwerij, moet een hoop geregeld worden. Denk hierbij aan de locatie, het trouwvervoer, de gastenlijst en ga zo maar door. In dit artikel gaan we verder in op het trouwvervoer. Denken jullie eraan om voor een Volvo te gaan? Leuk en naar ons idee een goede keuze. Deze prachtige auto’s, sluiten perfect aan bij vele trouwerijen. Maar het aanbod is groot en dat kan het maken van een keuze lastig maken. Hieronder bespreken wij de top 5 klassieke Volvo’s. 

Volvo Amazon 122S

Deze prachtige oldtimer, wordt vaak gebruikt voor diverse bruiloften. Dat komt voornamelijk door de klassieke uitstraling. Deze klassieke uitstraling gaat goed in combinatie met meerdere soorten bruiloften. Het interieur van de oldtimer trouwauto, heeft vaak een luxe uitstraling. Denk hierbij aan de bekleding van het interieur. En verder zou deze auto schitteren op de trouwfoto’s. Zo heb je een prachtig vervoer inclusief mooie foto’s. 

Volvo C70 Convertible 1/18

Deze auto heeft een prachtig ontwerp door onder andere de goudgele kleur. Je zult zeker opvallen bij aankomst op de trouwerij. Het is een comfortabel auto met wederom een mooi interieur. En een groot bijkomend voordeel is uiteraard het open dak. Zo kunnen jullie met goed weer, het dak eraf halen. Ook leuk voor op de trouwfoto’s, toch?

Volvo 245 DL 1/18

Deze Volvo staat bekend om de veiligheid en betrouwbaarheid. En zeg nou eerlijk, dat is iets dat je wilt zien op de bruiloft. Het is een heel geliefd model dat uit 1974 komt. Ze zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Denk hierbij aan:

  • Oranje
  • Lichtgroen
  • Lichtblauw

De bovenstaande kleuren, zag je veel terug in de jaren zeventig. En deze kleuren zouden voor een mooi totaalplaatje zorgen op de trouwfoto’s. Denk er daarom van te voren goed over na, welke kleur het beste aansluit bij de bruiloft. 

Volvo 780 1/18

Deze prachtige Volvo, kan uiteraard niet ontbreken op het lijstje van de klassiekers. Het is de uitstraling die het hem doet. De hoekige vormen en de goud bruine kleur, zijn aspecten die het tot een klassiek geheel maken. Het straalt Italiaanse elegantie uit. In combinatie met een klassieke Volvo, zorgt dit voor een auto die veel indruk zal maken!

Volvo 164E

En als laatste, maar zeker niet de minste, de Volvo 164E. Deze prachtige klassieker, is ideaal voor op jullie bruiloft. De auto is in meerdere kleuren te verkrijgen, met onder andere de kleuren: lichtblauw en donkergroen. Beide kleuren, zullen goed scoren op de welbekende trouwfoto’s. Ook dit trouwvervoer kunnen wij zeker aanraden! Wij kunnen jou één ding beloven, je gasten zullen versteld staan.

Aanbevolen artikelen